Karbantartás

STÖBICH TŰZGÁTLÓ, FÜSTGÁTLÓ NYILÁSZÁRÓK
TERVEZETT KARBANTARTÁSA és SZERVIZSZOLGÁLTATÁSA

A STÖBICH füst- és tűzgátlók magyarországi forgalmazója több mint 10 éve az EFAFLEX Hungária Kft.

A STÖBICH tűz- és füstvédelmi nyílászárók karbantartás- és szerviz szolgáltatását a EFA cégcsoporthoz tartozó EFA SERVICES Hungary Kft. teljesíti országos lefedettséggel.

Kiképzett szakemberállománnyal teljesíti a gyártó által előírt karbantartásokat és eseti szervizeket. A rendszeres, megfelelő időben elvégzett karbantartással nagyon sok problémát lehet megelőzni. Az EFASERVICES leveszi a válláról a füst- és tűzgátlók karbantartásának és ellenőrzésének ütemezését. A karbantartási szerződés által csökken a berendezések üzemeltetési költsége, nő a költséghatékonyság, csökken a váratlan meghibásodások száma és azok váratlan költségei.

A STÖBICH füst- és tűzgátlók meghibásodása vagy sérülése esetén az EFASERVICES technikusai helyszíni felméréssel, gyári alkatrészekkel teljesítik a karbantartás- és szerviz igényeket.

Az EFAFLEX Hungária Kft. és az EFA GLOBAL DOCKING Kft. munkatársai az EGD rakodástechnikai berendezések, EFAFLEX ipari gyorskapuk, valamint a STÖBICH tűz- és füstgátló nyílászárók értékesítési munkáját végzik. Keresse bizalommal mérnök értékesítő munkatársainkat.

STÖBICH berendezések szerviz és karbantartás szolgáltatás

STÖBICH TŰZ- és FÜSTGÁTLÓ MEGOLDÁSOK TÖBB MINT 10 ÉVE MAGYARORSZÁGON

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a telepítésen át a szakszerű tervezett karbantartásig

Keresse bizalommal szakértő mérnökeinket, állunk rendelkezésére

Az EFAFLEX Hungária Kft. több mint 10 év STÖBICH alkalmazási, telepítési és karbantartási tapasztalattal a STÖBICH füst- és tűzgátló megoldások magyarországi képviselője.
Kapcsolat
EFAFLEX Hungária Kft. © 2024 Miden jog fenntartva