Tűzvédelmi megoldások

Tűzgátló kapuk

A STÖBICH tűzvédelmi kapuk kínálatában megtalálhatók a hőszigetelt kültéri és a beltéri tűzgátló kapuk. A hőszigetelt tűzvédelmi kapuk akár EI60 perces tűzállósági teljesítménnyel rendelkeznek. A beltéri tűzgátló függönykapuk alkalmasak az épület tűzszakaszolására, elkülönítve egymástól az épület egymás melletti zónáit, biztonságos menekülési és mentési útvonalakat hozva létre. A tűzgátló függönykapuk meghatározott ideig meggátolják a tűz átterjedését az általuk elválasztott térrészek között.

Tovább  +
Füstgátló függönykapuk

A STÖBICH automata textil füstgátló függönykapuk biztonságos, költséghatékony megoldások, a hatályos tűzvédelmi előírásoknak megfelelnek. A térbeli leereszkedő textil füstgátló függönykapu legnagyobb rendelhető mérete 16m oldalhossz és 6 m magasság. Az automata textil füstkötényfal függőleges vezetősínnel rendelkezik. A füstkötény lezáródása a tűzjelző központ jelére, illetve áramszünet esetén is történik, standard kivitelben az épület központi tűzjelzőrendszeréhez kapcsolódik.

Tovább  +
Szállítópálya tűzgátló lezárások

Kínálatunkban megtalálhatók az egy- vagy kétszárnyú felnyíló tűzgátló kapuk, melyek alkalmasak az átmenő felsőpályás technológiai szállítópályák, vagyis a konvejor pályák tűzgátló zárására vagy tűzszakaszolására. A STÖBICH szállítópálya tűzgátló berendezések vezérlése képes a szállítópályát utasítani, hogy mozgassa tovább a rajta lévő árut a kapu akadálytalan zárhatóságáig. További tűzgátló megoldás a nagyon kevés beépítési helyet igénylő, vízszintesen elforgatható STÖBICH csappantyúszerkezet.

Tovább  +
Kamerás tűz és füst detektor

Minimálisra csökkenthető a tűz keletkezése és a tűz észlelése között eltelt idő a STÖBICH optikai-termikus kamerával, mely tűz- és füstfelismerő szoftverrel rendelkezik. Ez az innovatív füst- és tűzvédelmi detektáló kamera lehetővé teszi a füst, a hőmérséklet és a természetes lángok egyetlen kamerával történő észlelését. Nem jelent akadályt a felhő, napsütés, köd, por vagy a kipufogógáz jelenléte. Ez a tűzdetektáló kiválóan alkalmas bel- és kültérre, akár nagyobb területek felügyeletére.

Tovább  +
Egyéb tűzvédelmi megoldások

A STÖBICH tűzvédelem további területe a szellőző csövek tűzgátló csappantyúja, valamint a darabos anyagok továbbítására szolgáló zárt technológiai csövek tűzgátló lezárására alkalmas függőleges és vízszintes tűzgátlás. Az egyik legújabb fejlesztés pedig a sérült lítium-ion akkumulátorok tárolására és ADR szállítására alkalmas tűzvédelmi tároló és szállító box.

Tovább  +

STÖBICH TŰZ- és FÜSTGÁTLÓ MEGOLDÁSOK TÖBB MINT 10 ÉVE MAGYARORSZÁGON

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a telepítésen át a szakszerű tervezett karbantartásig

Keresse bizalommal szakértő mérnökeinket, állunk rendelkezésére

Az EFAFLEX Hungária Kft. több mint 10 év STÖBICH alkalmazási, telepítési és karbantartási tapasztalattal a STÖBICH füst- és tűzgátló megoldások magyarországi képviselője.
Kapcsolat
EFAFLEX Hungária Kft. © 2024 Miden jog fenntartva