STÖBICH technológia

STÖBICH innovatív tűz- és füstgátló technológia

Megbízható védelem a tűz és a füst ellen

A STÖBICH Brandschutz GmbH. vezető gyártó a szerkezeti tűzvédelemi berendezések piacán. Speciális tűzgátló megoldásokat gyárt építészeti és ipari projektekhez. A fejlesztési munka során kiemelt figyelmet kap az országonként eltérő szabványoknak való megfelelőség. A gyártás kizárólag Németországban zajlik.

A Stöbich vállalat piacvezető szerepe annak az elköteleződésnek köszönhető, mellyel folyamatosan fejleszti a tűzgátló nyílászárókat. 40 év fejlesztési munka, több száz szabadalmaztatott tűz- és füstvédelmi innováció. A STÖBICH vállalat 2015-ben megkapta a LEGJOBB INNOVÁTOR címet Németországban.

Legyen szó a szállítópálya-rendszerek záróelemeiről, tűzvédelmi függönyökről vagy füstvédelmi függönyökről a K+F munka és a gyártás kizárólag a goslari telephelyen történik. A pontosság, az állandó ellenőrzések és a beszállítókkal való hosszú távú kapcsolat biztosítja a tűzvédelmi szabványoknak való megfelelést.

A vezérlőrendszerek felépítésétől a fémmegmunkáláson vagy szövetfejlesztésen át a know-how-t és a gyártási folyamatokat a cégcsoporton belül tartja a német gyártó.

Az EFAFLEX Hungária Kft. 2011 óta a STÖBICH tűz- és füstgátló berendezések magyarországi forgalmazója.

STÖBICH TŰZ- és FÜSTGÁTLÓ MEGOLDÁSOK TÖBB MINT 10 ÉVE MAGYARORSZÁGON

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a telepítésen át a szakszerű tervezett karbantartásig

Keresse bizalommal szakértő mérnökeinket, állunk rendelkezésére

Az EFAFLEX Hungária Kft. több mint 10 év STÖBICH alkalmazási, telepítési és karbantartási tapasztalattal a STÖBICH füst- és tűzgátló megoldások magyarországi képviselője.
Kapcsolat
EFAFLEX Hungária Kft. © 2024 Miden jog fenntartva