Rugalmas, beltéri tűzgátló függönykapu

STÖBICH Fibershield®-W EW90

Ismertető:

Rugalmas, beltéri tűzgátló függönykapu STÖBICH Fibershield®-W EW90

Heliotex szövettel EW 90 perces tűzvédelmi minősítéssel rendelkezik. A tűzgát a gyártói műbizonylatban részletezett MSz EN előírásoknak megfelel, német, angol, osztrák és szlovák minősítéssel rendelkezik. A tűzálló üvegszövet A2 tűzvédelmi osztályú az MSz EN 13823 szerint.

A függönykapu szövete A2 osztályú éghetetlen, többrétegű, V4A-acél szálakkal megerősített üvegszövet, kétoldalon alumínium fólia borítással

Technikai adatok:

Gyártmány: HELIOTEX EW90

Tömege: 1000g/m2 +/- 10%

Hőállóság: 1100°C.

Vastagság: 1,3 mm +/- 15%

A függönyszövet megfelelő feszítéséről egy alsó, nehezékkel ellátott puha záróprofil illetve a függőleges acéltokba rejtett csúszósínes megvezetés gondoskodik.

Függőleges tokszerkezet és vezetősín: 65x50 mm méretű, 1.8mm vastag tüzihorganyzott, hajlított acéllemez. Rögzítés falszerkezethez acél dübellel.

A tengelyház méretei: (szövettől és mérettől függően) 135x140mm acéllemez borítással, tüzihorganyzott acél kivitelben. Rögzítése falszerkezethez acél dübellel.

Extra információk:

A kapulapot egy horganyötvözetből készült termomechanikus elem tartja nyitva. Hő hatására ez az elem elolvad és a kapulap önműködően leereszkedik. OPCIONÁLISAN a kapulap a központi tűzjelző rendszer jelére is le tud lezárni.

STÖBICH TŰZ- és FÜSTGÁTLÓ MEGOLDÁSOK TÖBB MINT 10 ÉVE MAGYARORSZÁGON

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a telepítésen át a szakszerű tervezett karbantartásig

Keresse bizalommal szakértő mérnökeinket, állunk rendelkezésére

Az EFAFLEX Hungária Kft. több mint 10 év STÖBICH alkalmazási, telepítési és karbantartási tapasztalattal a STÖBICH füst- és tűzgátló megoldások magyarországi képviselője.
Kapcsolat
EFAFLEX Hungária Kft. © 2024 Miden jog fenntartva