Tűzgátló szállítópálya-lezárás felsőpályás konvejorhoz

STÖBICH ECCLOS-K

Ismertető:

Tűzgátló szállítópálya-lezárás felsőpályás konvejorhoz STÖBICH ECCLOS-K

A STŐBICH német gyártó ECCLOS-K technológiai szállítópályák tűzgátló lezárására alkalmas nyílászárója. Az ECCLOS-K rendszer EI30, EI60, EI90 és EI120 tűzállósági teljesítményekkel rendelhető.

A STÖBICH ECCLOS-K tűzgátló konvejorkapu vízszintesen záródik. A szárny a felső szállítópályát körbetömítő, egyedileg méretezett, fix tűzgátló panellel együtt biztosítja a teljes nyílás tűzgátlását. Robusztus, tüzihorganyzott acéllemez burkolatú, réteges szerkezetű kapuszárny, ásványgyapot hőszigetelés kitöltéssel.

Modulárisan sorolható kapulapelemekkel és vezetősínekkel.

A kapuszárny a falra és a padlóra rögzített vezetősíneken gördül.

Technikai adatok:

A tűzjelző központ jelére, illetve 45-60 percet meghaladó áramszünet esetén  a tűzgátló kapu lezár, a szárnyat rögzítő elektromágneses fék elenged, majd az ECCLOS-K önműködően bezáródik. A vezérlésbe beépített szünetmentes táp rövidebb áramszünetek idejére biztosítja a kapu tartómágnesének tápellátását (kb. 45-60 percig).

Az ECCLOS tolókaput a beépített 3x400V-os villamos motor nyitja ki a tűzjelzés törlését követően.

Az ECCLOS előtérfigyelő rendszere folyamatosan vizsgálja a szállítópályát, mert csak akkor tud tökéletesen lecsukódni, ha a falnyílásban nem maradt áru.

Amennyiben a szállítópálya meghajtás áramellátását Megrendelő biztosítja, az ECCLOS vezérlés képes a szállítópályát arra utasítani, hogy mozgassa tovább a rajta lévő árut addig, amíg az ECCLOS szárnyak akadálytalanul be tudnak záródni.

STÖBICH TŰZ- és FÜSTGÁTLÓ MEGOLDÁSOK TÖBB MINT 10 ÉVE MAGYARORSZÁGON

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a telepítésen át a szakszerű tervezett karbantartásig

Keresse bizalommal szakértő mérnökeinket, állunk rendelkezésére

Az EFAFLEX Hungária Kft. több mint 10 év STÖBICH alkalmazási, telepítési és karbantartási tapasztalattal a STÖBICH füst- és tűzgátló megoldások magyarországi képviselője.
Kapcsolat
EFAFLEX Hungária Kft. © 2024 Miden jog fenntartva