Tűzgátló szállítópálya lezáró tolókapu

STÖBICH ECCLOS-S A1 EI60

Ismertető:

Tűzgátló szállítópálya-lezárás STÖBICH ECCLOS-S A1 EI60

A STÖBICH tűzgátló tolókapuval az EI30-EI120 tűzállósági teljesítmény jellemző és osztályozási  időtartam biztosítható, az ETA-11/0267 európai műszaki engedély szerint.

Robusztus, tüzihorganyzott acéllemez szerkezetű tűzálló kapulap, ásványgyapot hőszigetelés  kitöltéssel, acélkeretre szerelve.

A helyigényekhez alkalmazkodva a tűzgátló kapu függőlegesen mozgó szárnnyal rendelkezik. A kapuszárny záródhat alulról fölfelé vagy felültről lefelé. Igény esetén vízszintesen záródó  szárnnyal is rendelhető.

Amennyiben a szállítópálya megszakítás nélkül halad át a tűzszakaszon, a kapuszárny a  görgőspálya alatti, egyedileg méretezett rögzített tűzgátló panellel együtt biztosítja a teljes  nyílás előírt tűzgátlását.

A mozgó acél kapuszárny rácsukódik a szállítópálya feletti részre. Magát a szállítópályát és a  körülötte levő hézagokat pedig egy tűzgátló felfalazással valamint Promatec tűzgátló  lapokból és hőre habosodó szalagokból álló szerkezettel zárjuk le.

 

Technikai adatok:

Az ECCLOS-S kapu beépítés megkezdésének szükséges feltétele, hogy a szállítópályák  beépítve a helyükön legyenek. A kivitelezéshez és az üzembehelyezéshez elengedhetetlen, hogy  a szállítópályák működőképesek legyenek. A szállítópályák- és  a ECCLOS vezérlések összehangolásával zárul le a komplett kivitelezési munka. 

Modulárisan sorolható ajtólap- és vezetősín elemek. Motoros újranyitás.

Alapkivitelben nyitott motorszekrény és vezetősínek a könnyű hozzáférés és karbantartás  érdekében.

Mérettartományok (falszerkezettől függően):

szélesség: 200-4500 mm

magasság: 200-4500 mm

Extra információk:

Síkágyas, csúszóhevederes, kazettás, görgőpályás, vályúsított,  bordás és sínes szállítóspályák tűzgátló lezárására alkalmas. A  kapu lezáródása a tűzjelző központ jelére, illetve áramszünet  esetén is történik. A szárnyat rögzítő tartómágnes elenged és a  tolókapu önműködően bezáródik.

A tolókapu kinyitását a beépített 400V feszültséggel működő  elektromos motor teszi lehetővé.

A vezérlőegység az elektromos motor és a tartómágnesnek a működtetését vezérli ,,gravity  fail safe’’ elven, azaz tűz esetén külső áramellátás nélkül történik a tolókapu zárása, azt  követően, hogy a központi tűzjelző rendszer megszakítja a villamos feszültséget.

Épületfelügyeleti rendszerbe beköthető, (nyitott/csukott állapot jel).

STÖBICH TŰZ- és FÜSTGÁTLÓ MEGOLDÁSOK TÖBB MINT 10 ÉVE MAGYARORSZÁGON

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a telepítésen át a szakszerű tervezett karbantartásig

Keresse bizalommal szakértő mérnökeinket, állunk rendelkezésére

Az EFAFLEX Hungária Kft. több mint 10 év STÖBICH alkalmazási, telepítési és karbantartási tapasztalattal a STÖBICH füst- és tűzgátló megoldások magyarországi képviselője.
Kapcsolat
EFAFLEX Hungária Kft. © 2024 Miden jog fenntartva